Udforsk dig selv med en eventyrlysten sexpartner

Vi er alle mennesker og dermed har vi alle sammen nogle forskellige basale behov: Vi bliver alle sultne, tørstige og trætte. Et andet nødvendigt, basalt behov, som i de senere år efterhånden er blevet anerkendt som et nærmest livsnødvendigt behov, er vores seksuelle behov.

Vi har alle behov for sex. Mange af os går rundt og oplever, hvordan vi bliver frustrerede eller bare kommer i dårligt humør, hvis der er gået for lang tid imellem vores seksuelle samkvem med et andet menneske. At udforske sine fantasier sammen med en anden sexpartner, kan være sundt både for dig selv og din partner. Samtidig med at du udforsker dine fantasier, udforsker du samtidig dele af dig selv, som har været hidtil ukendte.

At have fantasier er ikke forbudt

Når det drejer sig om seksuelle fantasier, er det vigtigt at huske sig selv på, at det er menneskeligt at have seksuelle fantasier, uanset hvad de nu engang går ud på. Indtil for nyligt, i løbet af 70’erne, blev seksfantasier og generelle seksuelle behov accepteret bredt, af den brede befolkning, og har været det lige siden.

Så du skal ikke skamme dig over dine lyster – det er helt naturligt og alle har dem.

Disclaimer
Author: Signe Pedersen
Som skribent her på bloggen, skriver jeg om mange forskellige emner. Men noget af det, som optager mig mest er kærligheden. Der vil du også kunne falde over en del artikler, hvor jeg skriver om f.eks. dating.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *