Brætspil fra ticket to ride

Ticket to ride er efter min mening et af de bedste brætspil, der nogensinde er lavet. At et spil der handler om at kontrollere togruter er så godt vidner om, hvordan man har bygget et glimrende game play op omkring relativt simple omgivelser.

Ticket to Ride spillene er gennemførte

Brætspil fra Ticket To Ride har alle dage været utroligt gennemførte, og de har givet mig utroligt mange gode timer foran spillepladen. Hvor mange andre vælger computerskærmen, har jeg altid været typen, der foretrak brætspillene og det at kunne se min modspillere direkte i øjnene. Derudover er det da også langt sjovere at være i socialt i kontakt med sine medspillere i stedet for at sidde og spille mod folk, som man ikke aner hvem er.

Sjovt for familien

Ticket To Ride er et rigtig sjovt familiespil, og hvis jeg ikke tager fejl, er det også blevet kåret som årets familiespil, hvilket også understreger, at det virkelig er et kvalitetsspil for hele familien.

Jeg har spillet rigtig mange timer med min far og min bror og bølgerne går altid meget højt, når familiens bedste skal findes.

Jeg synes, at det er meget positivt, at man kan samles om et spil og bruge en masse tid sammen far og sønner, på trods af at vi begge er flyttet ud. Vi er meget konkurrencemindede, og det ender altid med nogle vilde væddemål, som mor ikke altid er helt glad for, men jeg tror hun beroliger sig selv med, at vi hygger os som en familie, hvilket det er langt fra alle som kan prale med.

Ticket To Ride er min families foretrukne brætspil, og jeg synes at alle familier burde have et eller flere spil, som man kan samles om, da det er en rigtig god måde at bibeholde kontakten på, på trods af at alle er blevet voksne.

Og hvor har jeg så fundet mit Ticket To Ride, kunne du måske tænkte dig at vide? Jamen, det fortæller jeg da gerne. Det har jeg lige her, hos hyggeonkel.dk.

 

Disclaimer
Author: Signe Pedersen
Som skribent her på bloggen, skriver jeg om mange forskellige emner. Men noget af det, som optager mig mest er kærligheden. Der vil du også kunne falde over en del artikler, hvor jeg skriver om f.eks. dating.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *