Dating for seniorer er populært som aldrig før

Engang var dating noget, der kun hørte ungdommen til. Så snart man var nået over en vis alder, f.eks. omkring 30 år, så blev man allerede betragtet som halvgammel og langt på vej ind i voksenlivet. De fleste havde stiftet familie og bosat sig permanent.

Men sådan er det ikke mere. I dag er dating blandt ældre mere populært end nogensinde. Seniorerne føler sig nemlig slet ikke gamle – og hvorfor skal de snydes for gode og sjove oplevelser, bare fordi fødselsdatoen vidner om, at ungdommen for længst er forbi?

Hvorfor er dating blandt seniorer populært?

Flere og flere seniorer dater på nettet. Det er en kendsgerning, som de fleste datingportaler melder om. Der er sket en stigning i antallet af enlige seniorer, hvilket hænger sammen med vores ændrede familiemønstre indenfor de seneste par årtier.

I dag bliver flere par skilt end for bare 20-30 år siden, og mange ældre holder sig langt bedre sundhedsmæssigt end tidligere. Det resulterer i, at man sagtens kan føle sig ung som 65-årig og indlede et nyt forhold, hvis man af den ene eller anden grund er blevet enlig.

Hvordan kommer man i gang med at date?

Datinglivet er en jungle, og det kan være svært at finde rundt i de mange datingportaler på nettet. Et godt råd er at søge på de portaler, der specifikt henvender sig til senior-segmentet. Der er gode råd at hente i forhold til, hvordan man skriver den rette profil, og hvad man skal være opmærksom på, hvis man er på udkig efter en partner.

Flere af datingportalerne kan desuden bruges til at finde sociale kontakter, f.eks. en ven eller veninde til at tage i teatret eller biografen med, frem for decideret dating med romantisk indhold. Mange seniorer har et afgrænset netværk, og datingportalerne kan være en god indgangsvinkel til at udvide omgangskredsen. 

Disclaimer
Author: Steen Jensen
Jeg skriver om mange forskellige emner, men har en forkærlighed for energi. Jeg kan bl.a. anbefale hjemmesider om disse emner: elpriser varmepumper Bolig og energi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *