Arbejdsskade i Slagelse

I de sidste 3 måneder har jeg gået rundt og døjet med noget, jeg selv troede var en forstrækning af en muskel oppe skulderen. Men nu har jeg været hos lægen, og han har konstateret, at det er en permanent muskelskade, som er fremkommet på grund af en dårlig arbejdsstilling. Jeg arbejder ved et samlebånd. Ja, det er en stolt fabriksarbejder, du taler med! Det er en fødevareindustri, jeg arbejder i, og jeg var ansat nede i pakkeriet. Jeg har passet mit job. I mange år. Jeg har ikke haft en sygedag i de mange år. Indtil for nylig, hvor jeg en morgen vågnede med forfærdelige smerter i skulderen.

Operation

Lægen sagde, at jeg burde lade mig operere. Han fortalte, at det er en rutine-operation. Der bliver lavet tusindvis af dem hvert år. Ikke noget at være bange for. Jeg skulle blot indlægges og blive på hospitalet i få dage efter operationen. Muligvis kun i én dag. De vil som regel godt lige holde øje med, hvordan patienterne kommer sig efter bedøvelsen. Er der ikke komplikationer, så bliver man sendt hjem efter en dag.
Jeg blev godt nok forskrækket over at få det at vide. Men der var ikke andet at gøre. Jeg blev indlagt til operation.

Arbejdsskadeadvokat?

Sygeplejersken, som kom for at give mig noget beroligende, inden operationen kiggede i min journal. Hun kunne se, at jeg er indlagt på grund af en arbejdsskade. ”Har du fundet dig en arbejdsskade advokat?” Spurgte hun. Det havde jeg ikke, så jeg sagde bare nej. ”Der er en god advokat i Slagelse” fortalte hun mig. ”Du bør ringe til ham, så du kan få dækning for det, men du måske kan få.”

Jeg spurgte hende, om jeg kunne få min kone til at gøre det for mig? ”Sagtens, det burde ikke være et problem.”

Efter operationen fortalte min kone mig, at hun havde talt med arbejdsskade advokaten. Han skal nok sørge for, at jeg får en retfærdig behandling af firmaet, jeg er ansat i. Han har allerede talt med lægen om skaden, og de mener ikke, at jeg vil få varige, men. Men vi skal lige holde øje med lønsedlen. Det kan godt tænkes, at firmaet skærer lidt i lønnen, fordi jeg ikke har været på arbejde i de dage, hvor smerterne har tvunget mig til at sygemelde mig. Og det skal jo erstattes.

Min advokat i Slagelse

Rart, at der findes mennesker, der ved, hvordan det er at få en skade. Havde hende sygeplejersken ikke fortalt mig, at jeg skulle kontakte advokaten i Slagelse – dem her, så havde mit firma måske skåret i min løn.
Det kan jeg så meddele, at det har de ikke gjort. Det er jeg lettet over. Når man får sådan en skade med voldsomme smerter, så bliver man altså bekymret. Tankerne går i retning af mange spørgsmål, om man kan klare sit arbejde videre. Der er jo en del år, til jeg skal pensioneres endnu. Og vi har nogle lån i huset. De skal bare betales. Til tiden. Lige som alle de andre udgifter også skal betales til tiden hver måned.

Disclaimer
Author: Oliver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *