Fly til Bangkok

Jeg vil væk. Bare væk fra det hele. Så jeg har besluttet, at jeg bare tager fri. Afsted. Ud i verden. Mig og mig selv. Jeg skal bare nyde og være med i det hele. Men hvor skal jeg tage hen? Og hvor kan jeg finde et sted, hvor jeg bare kan nyde, at jeg er i live og glad? Thailand! Smukt land.

Jeg har været der flere gange. Det har været en opdagelse, hver gang jeg har været der.

Jeg kigger i min kalender og finder ud af, at jeg bare skal flytte to møder, og så har jeg mulighed for at tage ferie i 2 – 3 uger. Så det, er det første, jeg gør. Sender en venlig mail og beder om, at vi udsætter møderne til engang i juni måned.

Billige fly billetter

Det næste er så at finde flybilletter til Thailand. Det har jeg prøvet før. Også det at finde steder, hvor jeg kan overnatte. Jeg kender nogle steder og skriver til dem. De svarer nok i løbet af i morgen, så jeg booker mine flybilletter med afgang her i slutningen af marts med det samme.
Jeg tænker, at jeg gerne vil rejse rundt i landet denne gang. Lidt mere, end jeg har gjort de sidste par gange. Men det er jo et stort land. Måske er jeg nødt til at flyve fra syd til nord? Jeg forsøger at finde ud af det. Leder på nettet efter billige flybilletter internt i Thailand.

Bangkok

Finder faktisk et selskab, jeg ikke har hørt om før. De har meget billige billetter. Jeg tænker, at de sikkert er gode nok. Thailands nationale flyselskab er den største aktieejer i selskabet. Så der er nok ikke nogen risiko for, at jeg bliver snydt, hvis jeg booker en billet med dem fra Bangkok til Phuket. Det ville være rart ikke at skulle rejse med tog eller bus denne gang.

Disclaimer
Author: Oliver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *