Absurd brug af batterier

I småbørnsfamilier er der stort set ingen grænser for, hvor mange batterier der er brug for til deres forskellige legetøj, det er faktisk nødvendigt at have et lager af forskellige batterier liggende. For hvis ulykken er ude en aften, når den lille purk skal sove, og batteriet til hans ”syngende lampe” er stået af,  bliver ulykken endnu større, hvis vi ikke har et nyt batteri. Et sådant svigt kan koste flere timers nattesøvn, så derfor har vi besluttet os for, at når lageret af almindelige batterier er tømt, vil vi investere i genopladelige batterier.

Hverken min mand eller jeg ved ret meget om teknik, kabler og batterier, men vi er blevet enige om at sætte os grundigt ind i den videnskab, egentlig mest fordi vi er meget miljøbevidste, og vi har begge  gennem årene haft en snert af dårlig samvittighed, når vi afleverede de brugte batterier i kassen i supermarkedet.

Nu har vi så læst om de genopladelige batterier, og det står os klart, at indkøb af genopladelige batterier og en lader på sigt både er billigere og mindre skadelige for miljøet, netop fordi der ikke kasseres så mange batterier, hvoraf nogle desværre ender i naturen eller i det almindelige køkkenaffald.

Vi skal meget snart på indkøb for at anskaffe os genopladelige batterier og en lader, så vi både kan redde en eventuel krisesituation, hvis purkens batteri i lampen rent ud sagt går i sort, men især for at vise hensyn til miljøet. Det giver nemlig god mening for os.

Og miljøet SKAL vi altså passe på. Heldigvis er det kriminelt at gøre deciderede skadevirkninger på miljøet, og selv ikke den mest uvidende er i tvivl om det. Alligevel er der en del straffesager, hvor diverse miljøsyndere må hyre en advokat i København eller andre byer til at hjælpe sig.

Disclaimer
Author: Oliver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *