E

Jeg har fundet mit favoritmærke!

Når man er ung, kan tøjet absolut ikke sidde for stramt – det hele skal vises frem og man har ingen hæmninger. Men før eller siden må og bør det altså høre op! Jeg var ikke selv anderledes i mine unge år, men da jeg rundede de 30, syntes jeg simpelthen ikke, at  mit tøj kunne blive ved med at sidde så tæt. Jeg har altid været glad for motion, og når det kommer til stykket, synes jeg altså ikke, at det ”unge” tætsiddende tøj er specielt rart at bevæge sig i. Derfor er jeg nu faldet for mærket ”E”, som henvender sig specielt til kvinder over 30, der er glade for at bevæge sig. Mottoet lyder nemlig ”Til den aktive kvinde”, hvilket passer så godt til mig.

Det dejlige ved ”E” er, at deres tøj er så luftigt og løst, som det er. Man har rent faktisk mulighed for at bevæge sig i det uden besvær, og det er samtidig meget luftigt, så man ikke sveder så meget, og den sved der måtte være, sætter sig ikke som store pinlige plamager!

Personligt synes jeg også, at tøjet er rigtig moderigtigt og rigtig smart! Tøjet er beregnet til kvinden, der kender sin egen tøjstil rigtig godt, og som ved, hvad hun vil have. Jeg har altid kendt mig selv og min stil meget godt, så jeg er altid helt afklaret med, hvad jeg går efter. Jeg er simpelthen så vild med mærket ”E”, for på trods af dets meget moderigtige præg, så giver tøjet også plads til en helt personlig stil. Man kan sagtens matche tøjet, som man har lyst til, for uanset hvad vil man uden tvivl komme til at se rigtig godt ud. Jeg er selv meget bange for at få en ordinær og konform tøjstil, men med tøj fra ”E” er jeg sikker på, at jeg kan skille mig ud, uden at være helt på modens afveje.

Jeg vil derfor opfordre alle kvinder omkring de 30 og derover, til at købe tøj af mærket ”E”, og specielt hvis man har en meget aktiv hverdag, hvor man transporterer sig til arbejde på cykel eller er aktiv på anden vis, kan tøjet fra ”E” gøre underværker. Jeg opdagede første gang mærket hos hjemmesiden www.skott.com, hvor jeg faldt pladask for det! Jeg kan helt sikkert anbefale det til alle, for det har udelukkende givet mig gode oplevelser!

Disclaimer
Author: Kasper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *