Pige med notebook og kamera

Prøv webcam sex, når du er langt fra din partner

Det er langt fra altid sjovt at være langt væk fra sin partner, men det kan være noget, der kan være svært at undgå i visse situationer. Det er for det meste, når det har noget med arbejdet at gøre. Det kan være, at du også selv er langt væk fra din partner, og du leder efter en måde, du kan komme tættere på ham eller hende på? Så kan det være, at I skal prøve jer ad med webcam sex.

Det kan også være frækt at være adskilt

Det kan gøre enormt ondt at være adskilt, men det er også noget, man kan gøre til noget frækt, så man også kan få en positiv oplevelse ud af det. Man kan jo f.eks. gøre det meget frækt ved at have webcam sex.

Start stille ud, hvis du er nervøs

Der er ingen regler for, hvor meget eller lidt du skal lave, når du har webcam sex med din partner, der er langt væk. Det kan være, at du i starten ikke er så komfortabel med at vise for meget, og så skal du naturligvis ikke gøre det. Omvendt skal du heller ikke skamme dig, hvis du bliver hevet med af stemningen og kommer til at gøre noget, du ikke plejer.

Gør det med en, du er tryg med

Det er også klart, at du kun skal gøre det sammen med en partner, som du er tryg ved. Men man bør naturligvis også være rimelig tryg ved sin egen partner. Har man ikke været sammen så længe, kan det dog godt føles som noget, der går ud over ens grænser.

Hold gnisten i live

Det kan være sundt at savne hinanden, men det er klart, at det også kan skade forholdet, hvis man er meget væk fra hinanden. Her kan det også hjælpe, at man tager forskellige metoder i brug, der kan hjælpe en til at få gang i gnisten igen. Det kan med fordel være webcam sex. Det er naturligvis også vigtigt, at man husker at tale i telefon sammen, og at man ses, når man har muligheden for det.

Prøv noget nyt sammen

Har I været sammen længe – eller ikke – så kan det også være, at webcam sex slet ikke er noget, nogen af jer har prøvet før. Det kan også være fedt, at man får lov til at opleve noget nyt sammen med ens partner, og har man været sammen længe, så er det ikke altid nemt at finde på noget nyt at lave sammen.

Skal du prøve webcam sex?

Hvis du er din partner skal til at være langt væk fra hinanden – eller hvis I allerede er det, så kan du foreslå, om I skal prøve webcam sex, hvis det er noget, som du selv har fundet en interesse i. Det er klart, at begge parter skal være med til at synes, at det er fedt, og man skal kun gøre det, som man er komplet komfortabel med.

Læs mere om sex via internet og kameraer i disse artikler:

https://arnesblog.dk/2019/02/24/online-sexdating-hitter-som-aldrig-foer/

https://carlaagehansen.dk/webcam-sex-er-blevet-let/

https://homarkskolen.dk/webcam-sex-er-smart-naar-man-er-langt-fra-hinanden/

 

 

Disclaimer
Author: Signe Pedersen
Som skribent her på bloggen, skriver jeg om mange forskellige emner. Men noget af det, som optager mig mest er kærligheden. Der vil du også kunne falde over en del artikler, hvor jeg skriver om f.eks. dating.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *