Væggelus og bed bugs

Væggelus?

Min ferie er aflyst i år. Vi skulle – og har glædet os til at holde sommerferie i sommerhuset nu hvor der endelig er tid til det. Morfar var ude og tjekke sommerhuset og opdagede at der var væggelus overalt i sommerhuset. Vi ved ikke meget om væggelus, bed bugs eller sengelus. Vi ved kun at problemet er opstået for nyligt. Vi er nemlig for kort tid siden begyndt at udleje vores sommerhus i gennem en app kaldet AirBnB hvor folk fra hele verden kan booke og leje sommerhuset.

På denne måde kunne vi jo tjene nogle af de penge vi har brugt på sommerhuset hjem, i de perioder vi ikke selv bruger det. I værste tilfælde ville vi i hvert fald have tjent vores ferie ind og så er den udgift jo dækket. Så det syntes vi lød meget klogt, og det har det egentlig også været. Men det viser sig så at en af lejerne højst sandsynligt har slæbt væggelus med ind i sommerhuset. Vi plejer altid selv at tjekke os selv og vores hjem og sommerhus for væggelus når vi har været ude at rejse sydpå. Men det er svært at gøre på vegne af andre.

Bed Bugs er væggelus

Og derfor er der så kommet bed bugs eller væggelus i vores sommerhus hvilket annullere vores ferie, for det er simpelthen klamt. Det er også en mulighed at det er Anders som har fået væggelusene med hjem da han sidste gang vi var i sommerhuset, kort inden havde været i London, hvor de har mange tilfælde af væggelus. Men i det at han ikke havde bed bugs hjemme hos ham selv, så tror vi at det er mere sandsynligt at væggelusene kommer fra en af lejerne af sommerhuset.

Brug for hjælp

Så nu skal vi bestille skadedyrsservice København som kan ordne problemet hvilket tager noget tid, og vi kan alle kun i den specifikke uge holde ferie. Derfor har vi valgt at aflyse ferien helt i år. Vi får til gengæld behandlet hele sommerhuset fra ende til anden, så vi kan være helt sikre på at der intet kravler rundt næste gang vi har mulighed for at komme på ferie allesammen. Vi har dog valgt ikke at udleje sommerhuset mere, i hvert fald indtil vi selv har været på ferie igen. Og så krydser vi fingre for at vi ikke får skægkræ eller lopper igen og hvis vi gør så må vi prøve det som ham fra skadedyrsfirmaet foreslog, som er at tegne en serviceaftale for skadedyr hvilket dækker mange flere end kun skægkræ. Men nu må vi se.

Disclaimer
Author: Oliver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *