På jobbi.dk kan du finde hjælp til hverdagens opgaver

Står du lige som Marianne Olsen og har problemer med at følge med hverdagen? Så kan det være en god ide for dig at gå ind på jobbi.dk, lige som hun gjorde.

Marianne Olsen er 42 år og mor til tre mindre børn. Hun og hendes mand har et fuldtidsarbejde, og det er derfor ikke tid, de har mest af.

”Vi havde snakket mange gange om, om vi skulle finde en til at hjælpe os. Vi vendte og drejede alle mulige løsninger. For eksempel også at få en au pair,” siger Marianne Olsen.

Men inden parret kom så langt, var der en af deres venner, der fortalte dem om jobbi.dk.

”Jeg kan huske, at vi var til en middag hos nogle venner,” fortæller Marianne Olsen. ”Vi kom til at snakke om, at det man, mest mangler, når man har små børn, er tid. En af vores venner fortalte så, at de blandt andet havde fundet både en babysitter og en handyman ved hjælp af jobbi.dk. Jeg havde lyst til at gå hjem og tjekke det med det samme – men jeg ventede selvfølgelig, til vi sad i bilen på vej hjem.”

”Lige noget for os”

Marianne Olsens mand havde ikke bidt lige så meget mærke i vennens bemærkning om jobbi.dk, som hun havde. Ikke desto mindre syntes han dog også, at det var en god ide, at de prøvede at se, om de kunne finde noget hjælp til at få hverdagen til at hænge bedre sammen.

Dagen efter sad de sammen og kiggede på siden for at finde ud af, hvad der var af muligheder.

”Selvom vi ikke bor i en storby, var der flere, der boede i nærheden af os. Det var derfor en god mulighed for at komme i kontakt med dem nemt. Hvis jeg havde hængt en seddel op nede i Brugsen, var det ikke sikkert, at de havde set den. Det her var en rigtig god løsning for os,” siger Marianne Olsen.

Hende og hendes mand blev enige om, at de skulle prøve at finde en babysitter og en handyman til at hjælpe dem.

Flemming og Camilla er blevet ”fast inventar”

Gennem jobbi.dk fandt Marianne Olsen og hendes mand frem til handymanden Flemming og babysitteren Camilla. De to kommer nu begge to regelmæssigt i parrets hjem. Flemming hjælper dem primært med haven, som de har svært ved at nå at passe, når de har travlt med både job og børn. Han klarer dog også opgaver inde i huset, og hvis det er noget, han ikke kan løse, er han altid villig til at være i huset og haven, når der kommer en håndværker. Han er nemlig pensionist. Det gør, at Marianne og hendes mand ikke behøver at tage fri, når der kommer håndværkere.

Camilla er parrets babysitter, og parrets børn er meget glade for hende. Hun hjælper blandt andet med at hente børnene et par gange om ugen, så Marianne Olsen og hendes mand ikke skal stresse hjem fra arbejde for at nå det.

 

Disclaimer
Author: Signe Pedersen
Som skribent her på bloggen, skriver jeg om mange forskellige emner. Men noget af det, som optager mig mest er kærligheden. Der vil du også kunne falde over en del artikler, hvor jeg skriver om f.eks. dating.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *