Dansk design sælger

Herhjemme i Danmark er vi vilde med dansk design – og det er de faktisk også i udlandet. Danmark er nemlig kendt for stilrent design og ikke mindst god kvalitet. Den danske og Skandinaviske stil indenfor mode, møbelkunst og isenkram er kendt verden over, og det er en stor eksportvare. Det spås endvidere, at dansk design i fremtiden skal kunne producere endnu flere arbejdspladser, og det er jo rigtigt godt nyt. Selv under finanskrisen solgte danske møbler og isenkram godt.

Herhjemme er vi naturligvis også vilde med dansk design, og i denne artikel skal det specifikt handle om isenkram. Danmark har nemlig mange berømtheder, når det handler om isenkram – og det har vi haft i mange år. Et af det helt store mærker indenfor dansk design af isenkram er Eva Solo, der formår at producere tidløst og moderne design.  De klassiske karafler og drikkeglas fra Eva Solo er i høj kurs, og hjælper til at sætte Danmark på verdenskortet.

Eva Solo vælger ofte at bruge neopren i deres design, for det sørger nemlig for funktion, og det er ikke blot for syns skyld. Det tykke neoprenomslag bidrager nemlig til at holde kaffen varm – eller vandet koldt. Det er endvidere et godt eksempel på den funktionalitet, der ofte går igen hos danske designere. Et andet eksempel er Catalyzeren, der er en unik skænkeprop, udviklet og designet af Eva Solo. Denne særlige skænkeprop bidrager til at ilte vinen, og dermed sørge for endnu mere smag og aroma. Fælles for mange danske mærker er, at de forener stil med funktion.

Kina elsker det danske

Selvom krisen har kradset lidt i Norden, så har Kina fuld fart fremad – og det kommer danske producenter af isenkram, møbler og tekstil til gode. I Kina har nemlig fået op for det danske design, der forener stil og kvalitet. Kina har et massivt forbrug, og det er med til at skabe økonomisk vækst for hele landet.

Det massive forbrug er heldigvis også noget, der kommer Danmark og vores dygtige producenter af isenkram til gode. Du kan som regel finde billigt isenkram online, og nu hvor det snart er Juleaften, kunne det jo være en rigtig god gaveide.

Disclaimer
Author: Kasper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *