På Bed and Breakfast

På et tidspunkt var jeg på kursus i nogle uger, hvor jeg mødte en flok dejlige mennesker, som jeg klingede godt med.

Efterfølgende er fire af os mødtes med jævne mellemrum – ofte på en søndag til brunch på en Viborgs mange dejlige cafeer. Vi skiftes til finde ud af, hvor vi skal være og bestille bord osv.

Der skal ske lidt mere

Sidst vi mødtes, talte vi om, at på et tidspunkt skulle vi nu alligevel for afvekslingens skyld lave noget andet sammen, end at gå på cafe – det måtte også gerne være et arrangement, hvor enten familien eller hver af os kunne tage en ven med.

Der kom en del forslag på bordet så som håndlæsning, clairvoyance, wellness, weekend-ophold, en tur i shelter eller køre gokart, men vi fik ikke taget en endelig beslutning, inden vi skiltes.

Vi besluttede os for bed and breakfast

I næste måned skal vi dog have en form for rådslagningsmøde, og så må vi se, hvad vi beslutter, at vi skal ud at opleve sammen.

Siden vi sidst mødtes, er jeg faldet over endnu en mulighed for os. En idé kunne nemlig være at tage nogle dage på et bed and breakfast – gerne nordpå – idet flere af os inkl. vores familier har sæsonkort til Fårup Sommerland. Så kunne vi lave en forlænget weekend for dem, som har lyst.

For at gøre ideen lidt mere konkret havde jeg også fundet et sted, som udlejede bed and breakfast lejligheder, som vil passe godt til en familie – frem for et enkelt værelse. Se mere her: https://nymarksminde.dk/bedandbreakfast.php

Der er rige muligheder for aktivitet på selve stedet, det er familievenligt og ikke mindst ideelt placeret med kort tids kørsel til Fårup Sommerland.

Min idé blev vel modtaget af de andre i gruppen, så efter lidt problemer med at finde en dato, som kunne passe alle, er der nu endelig booket ophold til os. Jeg glæder mig helt vildt og er ret sikker på, at det bliver en succes.

 

 

Disclaimer
Author: Signe Pedersen
Som skribent her på bloggen, skriver jeg om mange forskellige emner. Men noget af det, som optager mig mest er kærligheden. Der vil du også kunne falde over en del artikler, hvor jeg skriver om f.eks. dating.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *