Råt modetøj med G-Star

G-Star RAW er et tøjmærke, der blev startet i 1989 – og under sloganet ’Just the Product’ leverer de modetøj til mænd. G-Star henvender sig til hovedsageligt til mænd, der ikke er bange for at bringe lidt kant til deres garderobe – og deres tøj er kendt for at have et råt udtryk. G-Star er endvidere kendt for at lave denim tøj, der kommer i forskellige vaske og ofte med et slidt udtryk. Hele filosofien bag dette tøj er, at skabe denim der har karaktér.

I dette indlæg kan du finde nogle bud på, hvad din næste G-Star tilføjelse til garderoben kan være.

Jeans

G-Star er vel nok mest kendt for at lave jeans – og med god grund. G-Star laver jeans, der bryder det konventionelle look, og som har et råt udtryk. Dette kommer tit til udtryk i et anderledes snit, og ved en masse fede tilføjelser til deres jeans såsom huller og forskellige vaske.

G-Star jeans i en lys vask er altid en favorit, og ejer du ikke et par, så er det måske dit næste indkøb. Lyse jeans kan du bruge til langt det meste, og de kan bruges til både hverdags- og festtøj.  En klassiker er at bruge dine lyse jeans til en skjorte, for at skabe en afslappet stil som du også kan bruge i byen.

Skjorter

Hvis du allerede har et par lyse jeans, så mangler du vel en fed skjorte, som du kan bruge dertil. G-Star laver skovmandsskjorter, der er perfekte til et par lyse jeans. Ternede skovmandsskjorter har været trend længe, og de kan bruges uanset om du skal i skole eller i byen. For at fuldende dit outfit bestående af et par jeans og en skovmandsskjorte, kunne du passende finde din keyhanger frem. Det ser altid godt ud med accessories, og en keyhanger er som skabt til en fed skjorte fra G-Star.

Okay, så skovmandsskjorter er ikke lige din stil – men derfor kan du godt jo tage en anden type skjorte på alligevel. Skjorter skaber en fed stil, og de findes i mange forskellige afskygninger. Hvis du ikke er meget for klassisk herremode, så kan du eventuelt lade din skjorte stå åben – eller lade den hænge udover bukserne. G-Star laver denimskjorter, og de ser rigtigt fede ud sammen med et par mørke eller sorte bukser.

En anden mulighed er ternede skjorter, der virkeligt har været populære henover efteråret og vinteren. Det er snart forår, og forhåbentlig får vi solen at se i år. Derfor er det også snart tid til at finde farverne frem – og sætte lidt kulør på hverdagen. En rød, ternet skjorte fra G-Star kunne være en fed tilføjelse i denne forbindelse.

Jakker

Det sidste vi skal runde er jakker. Det er stadigvæk koldt, og måske mangler du en vinterjakke. Herremoden kredser omkring de mørke farver såsom mørkegrøn og mørkeblå – og G-Star laver jakker i disse farver. Du kan sikkert finde billigt modetøj online i forbindelse med januarudsalget – så det er bare med at komme afsted. Et fedt alternativ til den klassiske, mørkegrønne vinterjakke er en cowboyjakke. En cowboyjakke kan sagtens bruge til foråret, og det får din stil til at skille sig ud fra mængden.

Nu har forhåbentligt fundet lidt inspiration til din garderobe – og er du til råt modetøj, så er G-Star vejen frem.

Disclaimer
Author: Kasper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *