fodboldgolf for sjov og for alvor

Fodboldgolf er både for sjov og for alvor

Fodboldgolf kan spilles af den konkurrencemindede person til diverse turneringer

Fodboldgolf er kommet for at blive og bliver mere og mere udpræget her i Danmark – også som en af de mere seriøse sportsgrene. For dem, som ikke kun vil spille for sjov, men vil mere og ønsker at blive en af de bedste, så kan man godt komme til at spille på et mere professionelt plan. Selvom sporten endnu ikke er en af de største, dog stadig meget populære, her i Danmark, så bliver der bl.a. holdt diverse turneringer rundt omkring i landet og såmænd også Danmarksmesterskab. Denne sportsgren er sammensat på en måde, sådan at alle kan spille med og enten spille for bare at have det sjovt med familien eller for at dyste mere seriøst. Dette gør også netop denne sportsgren til en af de mere unikke, specielt også fordi at den er sammensat af to eksisterende sportsgrene.

Pointsystemet er sat op ligesom i rigtig golf, blot mere simpelt så alle kan være med. Netop dette pointsystem danner basis for det konkurrencemæssige aspekt i spillet og gør at man kan bruge sportsgrenen til diverse turneringer og konkurrencer. Det at sparke fodbolden i hullet på mindst muligt antal forsøg er svært og kan langt fra altid gøres i første forsøg. Derfor er der også en mulighed for hele tiden at udvikle og forbedre sig til denne sport – dette gør også sportsgrenen ideel for personen, som altid ønsker at forbedre sig. Så elsker du denne sportsgren og har du en drøm om at blive den bedste? Så begynd træningen i dag og hvem ved, måske står du som den næste danmarksmester i fodboldgolf! Et af de steder, hvor fodboldgolf spilles mest for sjov er hos Nymarksminde, det kan du læse mere om her: http://nymarksminde.dk/fodboldgolf.php.

Fodboldgolf er en herlig aktivitet for alle til en sjov dag ude i det blå

Alle kan være med til denne sjove sportsgren og det er lige meget om du ikke har spillet fodbold eller golf før. Reglerne er simple, spark bolden i hullet på mindst forsøg og vigtigst af alt, hav det sjovt! Denne sjove udendørs aktivitet kan anbefales til stort set alle lejligheder, om end det er en fødselsdag eller et polterabend – det er uden tvivl et sjovt indslag til næsten alle arrangementer! At komme ud og spille denne sportsgren er et sjovt alternativ til de sædvanlige aktiviteter, som i længden bliver kedelige. Her får du nye udfordringer og en ny måde hvorpå du kan have det rigtig sjovt med venner og familie. Denne sportsgren er perfekt, når du ønsker at finde noget, som alle kan være med til. Det er nemlig ikke alle der kan deltage i fodbold eller golf enten fordi det for nogen er for svært eller kræver sportslige kompetencer. Denne sportsgren kan dog spilles på et niveau hvor både de yngre og ældre kan være med – også dem som ikke har meget erfaring med golf, fodbold eller sport generelt.

Fodboldgolf er derfor både for sjov og for alvor – det afhænger af hvad du har lyst til og om dit mål blot er at have det sjovt, eller vinde.

 

 

Disclaimer
Author: Steen Jensen
Jeg skriver om mange forskellige emner, men har en forkærlighed for energi. Jeg kan bl.a. anbefale hjemmesider om disse emner: elpriser varmepumper Bolig og energi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *