Den fede streetwear stil fra Dope Chef

Kender du ikke det der med, at dine præferencer ændrer sig helt vildt? Jeg kan i hvert fald huske, hvordan jeg tidligere ikke bekymrede mig en hujende fis om hvilket tøj, jeg havde på – så længe jeg kunne få lov til at sparke til min fodbold sammen med kammeraterne. Sådan er det absolut ikke længere, for nu er modetøj noget af dét, som jeg går allermest op i. I takt med at jeg blev ældre, begyndte modetøjet så småt at indtage fodboldens plads, og efter jeg kom på gymnasiet forsvandt fodbolden helt.

I dag har jeg en stor stilling i en større butikskæde, hvor jeg står for at holde øje med det nyeste og fedeste modetøj. Jeg har særligt fokus på streetwear-delen af herremoden, og jeg bruger rigtigt meget af min tid på at tjekke nye brands som eksempelvis Dope Chef ud. Det er egentligt sjovt, hvordan modetøjet har fået så stor en rolle i mit liv, at det til sidste blev min levevej. Der kunne man måske godt have tænkt sig, at fodbolden havde holdt ved – for det er da om noget en levevej, der er værd at jagte. Men spøg til side, så er jeg rigtigt glad for mit arbejde indenfor herremoden.

Dope Chef er et relativt nyt brand, der hurtigt har fået en stor skare af fans. Jeg må da også indrømme, at jeg selv er vild med streetwear fra Dope Chef, der kører den helt rå og oldschool stil. Dope Chef er store bogstaver, få farver og masser af kant. Hvis du kan lide gammelt hiphop som Tupac og Nas, så er Dope Chef uden tvivl et mærke, der falder i din smag.

Dope Chef er udkommet med flere kollektioner, og særligt deres nyeste kollektion er inspireret af den japanske kultur og stil. Der er masser af referencer til samuraier og japanske tegn – alt sammen udført til perfektion. Jeg er i hvert fald meget imponeret, og ser frem til de næste designs, der kommer fra Dope Chef. Tag endelig et kig på deres kollektioner, og lad mig høre hvad du synes om dem.

Disclaimer
Author: Kasper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *