Vejen til mit depotrum er smuk

En dag, da jeg var på vej ud at gå en tur, besluttede jeg mig for at lægge vejen forbi mit depotrum. Det var ikke så stort, men jeg havde indrettet det med nogle høje reoler, så jeg udnyttede højden i rummet godt. Det gav mig plads til de ting, som ikke kunne være i min kælder. I dag skulle jeg hente min rullekuffert, fordi jeg snart skal på sommerferie.

Vejen derhen gik gennem parken, som ligger midt i byen. Den havde gennemgået en større fornyelse, hvor et nyt omløb til søen var udgravet, og søen var renset op. Guldbækken strømmer nu rask af sted i sit nye løb og Svanemøllesøen er klar og ren. Der var anlagt nye stier og broer og lavet terrænændringer, så parken var nu rigtig dejlig og indbydende. På denne årstid er den ekstra smuk nu, hvor de kæmpestore rhododendronbuske blomstrer i de dejligste farver.

Senere på sommeren kan man møde svaneparret med deres som regel 3 til 4 unger. Det er et smukt syn, men svaneparret hvæser altid fjendtligt af mig som tilskuer – både når de ruger på æggene og ikke mindst, når de er udklækket. Jeg når derfor aldrig at beundre denne smukke fugl helt så længe, som jeg gerne ville.

Nu var jeg næsten igennem parken og var nået op på den største vej i byen. Bilerne kom som perler på en snor i et hastigt tempo. Jeg følte mig lidt revet ud af parkens idyl og den hyggelige stemning. Jeg gik lidt langs vejen og prøvede at finde en åbning, så jeg kunne krydse, men det var sidst på eftermiddagen og midt i myldretiden. Jeg opgav og kom først over ved fodgængerovergangen. Kort efter var jeg ved mit depotrum, hvor jeg hurtigt snuppede min kuffert. Om lidt begynder min sommerferie, som i år går til fjernere og varmere himmelstrøg.

 

Disclaimer
Author: Steen Jensen
Jeg skriver om mange forskellige emner, men har en forkærlighed for energi. Jeg kan bl.a. anbefale hjemmesider om disse emner: elpriser varmepumper Bolig og energi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *